Vitare tänder utan fluor

Fluor är ett gift, och har alltid varit det

Nu sedan MegaDefense kommit, har jag börjat använda den när jag borstar tänder. Det var lite pilligt med NCD, zeoliten i droppform, men nu öppnar jag bara kapseln med MegaDefense och häller hälften på tandborsten och hälften i vattenglaset.

Så borstar jag tänderna ordentligt o länge. Det smakar svamp eftersom det nya fantastiska svampextraktet finns i kapseln. När jag borstat färdigt sväljer jag. Så sköljer jag munnen ordentligt med vattnet som innehåller andra hälften av kapseln. Hela munhålan får sig en genomsköljning innan jag sväljer. Både zeoliten och svampextraktet hjälper till att räta upp pH-värdet i kroppen. På det här sättet blir pH-värdet definitivt normalt i munhålan!

Det är lätt att börja gilla svampsmaken när man vet att alla tandkrämer innehåller giftigt Fluor som inte får sväljas. Det är så skönt att inte ens ta in det i munnen. Plötsligt smakar inte pepparmint så rent längre….

BONUS: Min hustru säger att mina tänder har blivit vitare.
-Det är goda nyheter för en inbiten tedrickare som jag. :)

Anders

WP Like Button Plugin by Free WordPress Templates