Natural Cellular Defence, NCD

Sjukdomar börjar på cellnivå. Vi exponeras för sjukdomsalstrande gifter varje dag, via luft, vatten och föda. Vi utsätts för cancerogena ämnen till och med i våra egna hem. Rengöringsmedel o lösningsmedel står och avdunstar i våra hem år efter år. Möbler, mattor och elektronik har flamskyddsmedel. Sådant andas vi in dagligen.

Det finns en mineral som kan hjälpa våra kroppar att bli rena. Den utgör ingen aggression mot våra kroppar.
Liksom en annan mineral, diamanten, reagerar den inte med kroppen. Den är passiv.

Vad gör zeoliten?

Den drar till sig tungmetaller och kroppsfrämmande kemiska ämnen. Det är sådan den är. Det är vad den gör ute i naturen.

Mineralen heter Clinoptilolit och är en Zeolit.
Kan man få in denna mineral i blodomloppet, så gör den samma sak där. Den drar till sig de tungmetaller och kemiska ämnen som finns där. Sedan lämnar den kroppen via urinen. Det som fastnat följer med ut, och vår kropp har blivit av med dessa belastande ämnen.

Waioras ”Natural Cellular Defence”, NCD, innehåller mikroniserad och renad Clinoptilolit och destillerat vatten.
Produkten kom 2005 och har successivt gjorts bättre och bättre, senast i november 2011.
Waioras zeolit görs först så liten (mikroniseras) att kroppen kan ta upp den genom tarmväggen. Därefter renas den genom en lång process, som får ut de föroreningar den samlat på sig genom årmiljonerna. Dels vill vi inte få in dessa i kroppen, dels får zeoliten mer plats och en starkare negativt laddning. Den blir ”hungrigare”, helt enkelt effektivare. Zeolit är billigt, men processen är dyr. Tyvärr finns det en del försök till kopior, men de har ännu inte lyckats kopiera Waioras NCD.

 Bli fri från tungmetallerna

När zeoliten cirkulerar i blodet fångar denna negativt laddade mineral de positivt laddade tungmetallerna. Zeoliten är porös på mikroskopisk nivå. Det går inte att se det med blotta ögat. Molekylstrukturen liknar ett fackverk eller en bur. Tungmetalljonerna lägger sig inuti den här ”buren”, och mineralen har plats för många joner. Innehållet i en flaska har en total yta på 8 kvadratmeter att samla upp tungmetalljoner med.

  1. Först o främst tar zeoliten det som flyter runt i blodomloppet.
  2. Detta  drar ut andra lösa tungmetalljoner ut i blodomloppet och även dessa fastnar i zeoliterna.
  3. I tredje hand tar zeoliten de tungmetaller som suttit i celler som kroppen byter ut. Celldelning är nödvändigt för att kroppen ska kunna växa och för att gamla celler ska kunna förnyas.  Det pågår en cellförnyelse runtomkring. I huden delas cellerna varje dag, i tarmslemhinnan ersätts cellerna inom några dagar, i levern en gång i månaden.*

Clinoptiloliten går inte IN i cellerna. Den stör ingenting.

Rik Deitsch berättar i denna video (länk)

NCD rättar till pH-värdet

Kroppen har en mängd funktioner för att hålla pH-värdet på rätt nivå (7,35-7,45), eftersom pH-värdet är så viktigt för kroppen. En sur kropp är i obalans.
När kroppen är sur, har den för mycket av vätejoner. Vätejoner är också positivt laddade. Det stora överskottet gör att vätejonerna sveps med av zeoliten.

Otto Warburg, som fick Nobelpriset 1931, fann att cancerceller kunde ha så lågt som 6 i pH-värde. Det låga pH-värdet är en förutsättning för cancercellernas snabba ämnesomsättning, som bygger på fermentation, jäsning.

En annan jäsning är Candida. Denna jäst finns naturligt i kroppen. Ett lågt pH gör att den blommar upp och blir till en belastning. Symptomen är inte tydliga och provtagning är närmast meningslös eftersom Candida ju finns naturligt i kroppen.
Om du har mycket av Candida när du tar NCD kommer följande att hända: Kroppens pH rättas till. Jästen dör, och du har nu förruttnelseprodukter i kroppen. Blir det för mycket av dessa kan man må illa, medan kroppen städar undan dom. Jästen kan dyka upp på nya platser som munhålan eller slidan. Det här är biverkningar, men de är inte negativa. Din kropp blir friskare.

Om du misstänker att du kan ha Candida, bör du trappa upp intaget av NCD långsamt:
Börja med en halv droppe per dag (en droppe i ett glas vatten, drick halva, ställ in i kylen till nästa dag). Efter tre dar öka med en halv droppe till 2ggr per dag. Efter tre dagar, öka. När en halv droppe tre ggr/dag är ok, öka till en hel droppe. Bättre sakta än inte alls. Observera att den korta halveringstiden (4-7tim) betyder att du snabbt kan backa tillbaka i dos. Du ska orka med.

Märker man någon skillnad?

Jag som alltid känt mig frisk, noterade förbättringar. Jag sover bättre, behöver inte 8-8,5 timmars nattsömn längre. Min hy känns yngre – fuktad, liksom. Ärrvävnader blir mindre.

OBS
Vi säger inte att våra produkter behandlar eller förebygger symptom eller sjukdom. Det behöver vi inte. Natural Cellular Defence går bara in i kroppen utan att veta om vi har problem eller vad vi har för problem. NCD tar bara bort tungmetaller och gifter så att belastningen på kroppen minskar. pH-värdet normaliseras. Det frigör immunförsvaret att komma igång och fungera som det ska. Då kan kroppen själv ta hand om de problem vi eventuellt har.
Köpa NCD

* hämtat från www.1177.se

WP Like Button Plugin by Free WordPress Templates