Om jag inte själv använde dessa produkter,   skulle du ta min rekommendation på allvar då?

Waiora är ett nätverksföretag. Det betyder att marknadsföringen sker genom oss som använder produkterna. Du får reda på dessa produkter genom någon som känner till dom. Du skulle knappast lita på en biorekommendation från någon som inte sett filmen själv – eller hur? Företaget Waiora sparar in på sin reklambudget, man behöver inte göra några reklamkampanjer. Det gynnar prisbilden. Det är ju Du och jag som sprider budskapet till andra.

Den som du har kontakt med och som övertygar dig att köpa blir din enroller. Han/hon får betalt av Waiora i proportion till vad du köper, och bara när du köper.

Varorna beställer du på nätet från ditt eget ”Back Office” och skickas med post direkt hem till dig. Första gången du beställer, genereras ditt Back Office. Detta upplägg gör att jag inte måste hålla något lager och att du inte heller behöver ha något lager den dagen du börjar berätta för andra vad hemligheten med din hälsa är.

Det finns många nätverksföretag. Det är stor variation bland dessa företag, både vad gäller deras produkter, marknad, kvalitet, idé och sist men inte minst: kompensationsplanen. De kallas även MLM-företag (Multi-Level Marketing).  95-98% av dem dör inom två år. Waiora bildades 2004, det betyder att Waiora nu är bland de 20 nätverksföretag som levt mer än 8 år. Många är välkända, som Tupperware, Oriflame och AmWay.

En annan viktig aspekt är kompensationsplanen.

  • Vad får Du för din insats?
  • Måste du ha två lika stora ben för att du ska få en vettig inkomst?
  • Kan du själv styra var dina värvningar placeras?
  • Vertikal och horisontell kompression?

Vi växer, men i Sverige är vi inte så många än. Du har ett bra tillfälle nu.

 

 

WP Like Button Plugin by Free WordPress Templates