MegaDefense förbättrar immunförsvaret

 

Bättre immunförsvar är hela syftet med Megadefense.

Att kombinera NCD – som tar bort tungmetaller och gifter ur kroppen -  Med svampextrakt som bygger upp ett välfungerande immunförsvar – Är helt otroligt – DET FINNS INGEN MOTSVARIGHET!

 

När vi nu talar immunförsvar så måste det påpekas att det viktiga är att immunförsvaret ska fungera korrekt. Ett väl fungerande immunförsvar angriper inte sin egen kropp. Svampextrakten är från 6 olika vetenskapligt beprövade medicinalsvampar.

 

NCD tar bort det som stör och blockerar runt om i din kropp. Då börjar din kropp att kunna fungera som den ska, som den är byggd att göra. Med svampextrakten följer byggstenar till kroppen – och framför allt till immunförsvaret – du får enzymer, aminosyror och polysackarider som är eftersökta komponenter. Du har kanske brist på det.

Megadefense modulerar ditt immunförsvar, hjälper det att komma i balans och fungera korrekt och optimalt.

 

Waiora hjälper ditt immunförsvar att fungera som det ska. Waioras zeolit, som finns i nästan alla produkterna, ger dig en detox som går utanpå örter, alger och vitaminer.

 

Detoxa kroppen

 

Rena kroppen från föroreningar som stör kroppsfunktioner. Föroreningarna kan störa var som helst i kroppen i immunförsvar, hormonsystem, tarmarna, huden, blodkärl.
Du kanske känner dig ok, du har inga besvär… Du ska veta att kroppen är fantastisk. Den försöker i det längsta kompensera alla obalanser.

 

Mer om byggstenarna till ditt immunförsvar.

MegaDefense´s nya Immuno-6 recept innehåller extrakt från medicinalsvampen ABM och ytterligare fem medicinalsvampar med totalt 700mg i daglig dos (två kapslar).

 Mushroom-6

En detox kur, som saknar motstycke
MegaDefense innehöll ursprungligen extrakt från H1X1 som är en korsning av Agaricus Blazei Murrill (ABM) och en annan Agaricus-svamp (Agaricus är champinjonens familj.). Detta var det mest kraftfulla immunmodulerande kosttillskottet tills Waiora skapade Immuno-6-receptet (IM-6). I December 2012 byttes H1X1 ut mot IM-6 och därmed fördubblades styrkan och effektiviteten i MegaDefense.

 

Svampen ABM (H1X1) innehåller Beta-(1-3)-D-glukan, Beta-(1-4)-D-glukan & Beta-(1-6)-D-glukan. De kallas allmänt för Beta-glukaner och är de kraftfullaste immuno-potentierande (immunförbättrande) substanser man känner till hittills. De har också visat sig ha kraftiga anti-tumör egenskaper. När människor ges ABM i sin kost, uppmäts en ökning på 3000% av deras NK-celler inom 2-4 dagar. (NK-celler är vita blodkroppar med anti-tumör-effekt, även kallade Natural Killer-celler.)
I tillägg till betaglukaner, innehåller Agaricus även derivat av ergosterol, ett potent anti-tumör-ämne; dubbelsträngad RNA som är ett anti-virus-ämne; proteoglykaner och proteinbundna polysackarider med liten molekylvikt – vilka är immunförstärkare; proteinbundna polysackarider med hög molekylvikt; vitamin B1 och B2, samt proteiner i form av aminosyror, niacin, järn och kalcium.

 

 

En blandning av svampar ger större effekt än en ensam svamp. Terapeutiskt är det bäst att använda en blandning av svampsorter därför att ”dessa tillsammans blir mer än summan av de olika komponenterna”. Det är lättare för patogen (smittämnen, gifter, stress och autoimmunitet) i kroppen att anpassa sig till en svamps effekt än att anpassa sig till flera, som dessutom dyker upp samtidigt. Varje svamp har sin egen arsenal av infektionsdämpande och immunmodulerande ämnen. Sådan ämnen inkluderar:

Polysackarider, Glykoproteiner, Ergosteroler, Triterpener, Enzymer och Aminosyror

 

Eftersom svampar har en så kraftig immunförstärkande effekt, är det inte konstigt att många av dem har potential att bekämpa livshotande tillstånd. Svampar med anti-tumör aktivitet ser ut att öka antalet och aktiviteten hos T-celler och NK (Natural Killer) lymfocyter utan att det skadar friska celler.

 

Cancerceller är kända för att gömma sig från/anpassa sig till cellgifter. Ny forskning visar att vissa svampextrakt kan hjälpa cellgifter att hitta och identifiera cancerceller genom att ”avslöja” cancercellerna, och därigenom göra cellgifterna effektivare.

Detta gör att många vidsynta cancerläkare ser möjligheterna med svampar! Medicinalsvampar förbättrar immunförsvaret även om du genomgår cellgiftbehandling, så att cancerpatienter får härigenom dubbla fördelar.

Listan på hälsofördelar med svampar bara växer i takt med forskningen. Hittills omfattar listan:

Längre livslängd, Förbättrad blodgenomströmning, Normalisering av kolestorol och blodsocker, Skydd av Levern, Stöd till Njurar, Antiviruseffekt.

 

En väl utvald blandning av medicinalsvampar kan ge en kraftfull terapeutisk effekt oavsett om du vill skydda dig mot återkommande förkylning eller influensa, eller om du har andra besvär. Oavsett, kan dessa utvalda svampar vara ett bra komplement till en hälsosam livsstil och goda matvanor för att hålla en god immunitetsnivå.

Immuno-6 med vår H1X1 plus fem medicinalsvampar är vårt eget recept och är mycket mer kraftfull än vårt tidigare recept med enbart H1X1-svampen. Och då är den ändå mycket, mycket bra!

 

 

1. De fem nya svamparna odlas tillsammans i samma miljö och konkurrerar om samma näringsämnen där de gror. Detta utvecklar det starkaste och kraftfullaste näringsinnehållet.

2. Forskning visar att blandningen av dessa fem svampar tillsammans aktiverar ALLA 260 olika klasser av immunceller , inklusive NK-celler, T-celler, makrofager osv. Detta hör till det absolut bästa inom immunmoduleringsbehandling (puh!).

Detta tillsammans med vårt eget extremt förbättrade extrakt av Agaricus Blazei och NCD, den unika zeoliten som både är mikroniserad och rengjord, gör MegaDefense till det kraftfullaste immunstödjande svamptillskottet som finns tillgängligt.

 

WP Like Button Plugin by Free WordPress Templates