MegaDefense, en förbättrad AgariGold, förstärkt med NCD.

Ett skottsäkert immunförsvar?

Immunsystemet är vår kropps skydd mot sjukdomar och infektioner. Ändå verkar det som att vetenskapen hela tiden hittar nya bakterier, virus, kemikalier och gifter, vilka enligt experterna utgör ett ökat hot mot vår hälsa. Vi utsätts dagligen för denna flora av toxiner, föroreningar, virus och bakterier. Vissa kan kroppen inte ta bort, de ligger kvar och stör viktiga kroppsfunktioner som immunförsvaret.

Waiora har en produktinriktning som inte kan jämföras med något annat. Waiora arbetar med att rensa bort sådant som stör kroppens funktioner, och med att fylla på det som kroppen behöver.

MegaDefense, den kraftfullaste förstärkaren av immunförsvaretNu kommer MegaDefense, ett enormt fint stöd för immunförsvaret.

Waiora har redan en produkt som stödjer immunförsvaret, AgariGold. Den utvinns av svampen Agaricus Blazei Murill H1X1. MegaDefense bygger också på Agaricus Blazei Murill H1X1, men man använder sig av en effektivare utvinningsprocess, som får ut ännu mer av denna fantastiska svamp.

När Waiora säger stöd, så avser man immunförsvarets funktion, inte dess aggressivitet. Vi har tillräckligt av autoimmuna hälsoproblem, och Waioras produkter ”modulerar” immunförsvarets funktion, så att den arbetar som den är tänkt att göra. Det bästa är att hjälpa kroppen att fungera rätt.

Naturliga ingredienser

Waioras MegaDefense är en immunstödjande produkt, som bara innehåller naturliga ingredienser av hög kvalitet. Kraften i denna, världens säkraste immunmodulerande organism, paras nu med världens främsta och välbeprövade borttagare av tungmetaller och toxiner som existerar idag, NCD.

Vetenskapsmän och läkare är eniga om att nyckeln till optimal hälsa och vitalitet är ett välfungerande immunförsvar. Vill du vara proaktiv och arbeta förebyggande för din hälsa, tror jag att MegaDefense är något för dig.

Nyckelfaktorer hos MegaDefense:

  • Stödjer aktiviteten hos NK-celler (natural killer cells)
  • Spelar en roll i moduleringen av immunförsvaret
  • Skyddar mot skador av fria radikaler
  • Hjälper till att ta bort tungmetaller och toxiner
  • Främjar hälsa och välmående
  • Hjälper till att balansera kroppen pH-värde
  • Hjälper till att skydda cellerna

 Vetenskap om Agaricus:

H1X1-extraktet från svampen Agaricus Blazei Murrill (ABM) innehåller Beta-(1-3)-D-glukan, Beta-(1-4)-a-D-glukan och Beta-(1-6)-D-glukan. Dessa kallas tillsammans för Beta-glukaner. Dessa lång-kedjade polysckarider är de mest kraftfulla immunförstärkare man hittills funnit. De har också kraftigt verksamma antitumör-egenskaper. När människor ges ABM i sin diet, konstateras en 3000%-ig ökning av antalet NK-celler (en typ av vita blodceller med antitumör-uppgifter) i blodet inom2-4 dagar. Förutom beta-glukaner, innehåller Agaricus också derivat av ergosterol, ett kraftfullt anti-tumör-ämne; en Ribonukleinsyra som har anti-virus effekt; Immunförstärkare i form av proteoglykaner och proteinbundna polysackarider med låg molkeylvikt; Proteinbundna polysackarider med stor molkylvikt; Vitamin B1, B2 och B3 (niacin); Proteiner i form av Aminosyror; dessutom Järn och Kalcium.
(Källa: www.naturalnews.com)

Försök med det nya svampextrakt som ingår i MegaDefense.

Man har jämfört effektiviteten av det nya MegaDefense-extraktet från Agaricus H1X1 med ett effektivt Cellgift mot Leukemi, Camptothecin.

testresultat mot leukemi Utan vare sig cellgift eller H1X1-extrakt överlevde ingen.

Behandling med cellgiftet Camptothecin räddade 90%, men gav de sedvanliga biverkningarna som cellgift ger. Skador på alla snabbväxande celler i kroppen, som håravfall och kraftigt nedsatt immunförsvar.

Intag av H1X1-extrkatet räddade 90%, men gav inga biverkningar. Det var immunförsvaret som skötte jobbet.
Waiora har lagt till NCD som effektförstärkare i MegaDefense.
Det bör ge samma multiplikatoreffekt som för hälsochokladen Chava, där tillägget av NCD ger en enormt kraftig antioxidanteffekt med det högsta ORAC-värdet som någonsin uppmätts, 4651 per gram.

 

 

WP Like Button Plugin by Free WordPress Templates