När du upptäcker hur bra Waioras produkter fungerar, blir det svårt att hålla det för sig själv. Andra (alla) kan få glädje av dem. Man kan ju förebygga problem och därmed behålla sin goda hälsa. Du känner säkert En del har problem de vill försöka bli av med. Beror problemen på toxiner i kroppen eller dåligt immunförsvar, så är chansen mycket stor att det hjälper.

Här finns en möjlighet till inkomster. Produkterna kommer du själv att använda. Det ger dig självförtroende och pondus när du berättar för andra.

Waiora expanderar nu till Europa och vi söker entreprenörer i Sverige! Detta är din chans att skapa en välmående hälso- och måbra-verksamhet med våra unika, kliniskt beprövade produkter. Dessa inkluderar världens kraftfullaste hälsochoklad, Chava, som har det högsta antioxidantvärdet, ORAC-värdet, bekräftat av Brunswick Labs. Chava är mycket kraftfullare än någon annan hälsochoklad.

Om du vill bygga din framtid med en egen verksamhet i ett spännande och expanderande segment . . . så är detta precis rätt tillfälle!

Om du redan är i nätverksbranschen, låt oss visa vad vi har att erbjuda. Om du just nu marknadsför Xocai’s hälsochoklad ska du titta extra noga. Waioras choklad Chava är mycket bättre. De som smakat säger att Chava är godare. Chava har mycket högre nivå på antioxidanter, högre näringsvärde och är ett helt igenom rent och hälsosamt kosttillskott. Men Chava är bara en del av Waioras sortiment. Waioras kompensationsplan är INTE binär och betydligt generösare.

Läs igenom den här informationen och ring mig eller emaila mig. Upptäck hur du med Waiora kan förverkliga dina mål och drömmar!

Har du inte provat nätverksbranschen kan jag berätta:

  • Det enda du betalar för är varor som du själv väljer till rabatterat pris
  • Det är helt frivilligt, du gör det om du vill och när det passar dig
  • Att det kräver ingen investering annat än att du gått med och köper hem det du själv använder
  • Du behöver inte hålla något lager
  • Marknadsföringen gör du själv, när du träffar folk. Kanske håller du föredrag.
  • Du får en dusör när dina värvningar (och deras värvningar) köper varor.
  • Idén är att du får de pengar som annars skulle gått till reklamkampanjer, lagerhållning, lokaler m.m.
  • Du kan tjäna riktigt mycket om du värvar nya medlemmar och särskilt om du hjälper dom att värva andra. Var och en kan skapa ett eget nätverk och därmed får en varaktig inkomst som tickar in även när man tar ledigt
  • Det går bra att arbeta deltid, vid sidan av ett fast jobb. Bra när man vill prova sig fram.
  • Din så kallade ”upline” stöttar dig och hjälper dig

Waioras produkter är i Världsklass och på vetenskaplig bas. Waioras kompensationsplan är i Världsklass. Waiora har nu levt i åtta år. Det är bara 20 nätverksföretag som överlevt så länge.  Tillsammans blir detta en helt unik möjlighet.

Maila mig direkt på kramalivet@gmail.com , så ringer jag och berättar mera. Du kan ringa direkt också: 0709-797978. Kontaktformulär – länk.

Krama Livet!! /Anders

WP Like Button Plugin by Free WordPress Templates